Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan av is

Jag säger aldrig något

Ingen kan få veta, men jag vet att jag låtsas

Låtsas att allt är okej

Som alltid när hjärtan låtsas frysa till is

För värme kan bli till eld och eld kan bli till lågor

Lågor som kan skapa brännmärken, bestående ärr av känslovarv

Så jag säger aldrig något

Det är så mycket enklare att låtsas att isen aldrig smälter

Att den aldrig lämnar pölar av tårar, från ett så redan trasigt hjärta...




Fri vers (Fri form) av stjärnhimmel
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-15 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnhimmel