Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyår

När jag ser ut över alla exploderande färger
Höjer mig glas och andas in den kalla luften
Ska jag finna lyckan i stundens magi
Av att framtiden är min och det förflutna är endast ett förgånget minne




Fri vers (Fri form) av stjärnhimmel
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-29 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnhimmel