Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill lära mig att andas igen

Jag vill lära mig att andas igen
Likt den tid då lyckan följde min väg genom livet och fyllde mitt inre med ljus
Målade min värld i regnbågens färger
Och gav mig drömmar om ett lyckligt slut.




Fri vers (Fri form) av stjärnhimmel
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-29 13:15



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
känner orden!
2016-10-13

  Rozsi.kovacs

du kommer säkert att andas lycka igen
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

stjärnhimmel