Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen



Så är jag där igen
Hungrig
På det förbjudna

Frukten som ej är avsedd
För mig

Men fan
Vad jag vill trassla in mig
I det där håret

Kyssa dom där läpparna
Igen

Som vi gjorde då
När ingen såg
När bara vi kände
Vad som hände

Med oss





Fri vers av Tess74
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-28 23:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
>Förbjuden frukt smakar inte alltid beskt! ;)
2013-12-30

  Eliza-69
Härligt... ;)
2013-12-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Lockande toner om det förbjudna.
2013-12-29

  queenia
underbart beskrivet!
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74