Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julinattens dagg

Likt diamanter
glittrar julinattens dagg
i spindelnåtet




Bunden vers av Assar
Läst 211 gånger
Publicerad 2013-12-29 14:38



Bookmark and Share


  Maria T
Det är så vackert med diamanter i spindelnätet.
Gott Nytt År
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Assar