Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Jorge Royan (Wikimedia Commons)


julklapp

efter en berättelse av min vän M. H.


Dottern öppnar prasslande
julklappen hon fått 
av jobbarkompisen Marianne


hon tog med
den hem till
päronen på julafton


för den hade
ett så käckt
rim som hon


gärna ville läsa
föräldrarna älskar julen
två glatt leende


medlemmar av en
glädjens stridbara frikyrka
kallad Livets Ord


dottern läste här
får du en
rolig 
grej! passar


den inte dej 
så skänk den
till mej! 
nyfiket


kikar de fram
alla tre de 
ser ingen kaktus


i krukan men
en massagestav två
lökar lite mossa





 

 

 




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-29 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP