Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättja


\"Jag har nog gjort mig för bekväm i situationen\",
sa han urskuldande

...och drog sig ur




Övriga genrer av Burläsk
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-03-15 18:15



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
*harkel* du skriver roligheter
2006-05-28

  madinsane
jag är förälskad i lättja.. ;)
2006-03-15

  Sanningsägaren VIP
I eftertankens slaka... ja så kan det gå!
Klockren!
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt