Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här fårru...

 

vad ska jag göra

i löjtnantskola

bara skala pära

 

fy  och ve

vad ska jag göra

 

skratta med och hoppas

 

 

ta nästa båt

när den kommer

 

 icke tillbaka blicka

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 504 gånger
Publicerad 2013-12-29 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP