Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din skugga





Du borde veta

nu


att jag inte





kan leva




utan

dig




Ikväll

dansar jag


bort min sorg




endast


med din



skugga




Fri vers av sommarmoln
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-29 20:17



Bookmark and Share


  träsnidaren
Så ljuvligt vackert, vemodigt.
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln