Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmörknat


I saknadens
timme
dag
månad
år
utan att veta bättre

Ur det ofrivilligas
skrik
bön
sorg
längtan
utan att förmera

Förmörknat liv
släpp ljuset in!














Fri vers av Anita Hanssen
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-06 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen