Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till ett nygift par.


Perspektiv...




Bland alla de som kommer och som går,
bland alla möten som vi haft och har
finns några få personer vi har kvar
i något fåtal möten som består.

Och tänk om ett av dessa övergår
i något större. Någon ofattbar
som fattats, men som nu är uppenbar
och visar vägen fram i nya spår.

Ett nyfött liv, en nyfödd vunnen vän,
en nyuppfunnen bild för ögonen
som sopar bort ditt sista själ-försvar.

Försvarslöst famnas så ett framtidsliv
där värmen öppnar upp ett perspektiv
som visar att din värld är underbar.











Bunden vers (Sonett) av OmE
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-30 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE