Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanctuary of the nymphs

nymfernas fristad är tom
men ruinen kommer att finnas kvar
efter min tid
jag leker med tanken att
sälla mig till dem
söka upp platsen
vid bergets fot
vid havet
när min själ blir fri
kanske träffa en satyr
Pan och gänget
Dionysos känner jag sen tidigare




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-30 17:27



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Slutet är fint, de gamla grekerna visste också om livet. Nymfer kommer i olika nyanser kanske en oread det handlar om här.
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP