Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rätt vad det är så ligger man där

 

du lilla pilla

kan också från pinnen trilla

var rädd om dina dagar

icke slösa kvällsstundens ro

ta vara på din kunskap

och tjurighet aldrig lämna

ty tiden är kortaste kort

och min kärlek

den har åkt bort

 

fladdrar runt med vita vingar

liknar mest en liten humla

genom dödens dal

flyger jag

har partaj

 

 

"Gori"

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-30 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP