Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en reflexion


Extra, extra

livet på ön
kan man spola idag
nu gick elen
pumpen pajade
det droppar från taket
Gott Nytt!




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-30 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP