Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar



Låt mig
fylla
dina händer
med de varma pärlor
som djupet
av din själ
bildar
och
trillar ner
från mina ögon.

2013-12-25




Fri vers av Nala VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-30 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nala VIP