Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ser dom...överallt...dom trasiga


Tragiskt




Svarta tjackpundarögon
Borde läggas i en låda
Spika igen skiten
Och knulla sönder begäret




Fri vers av Tess74
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-31 01:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt som bara fasen!
2014-01-01

  Carina Bendix
Bra! Att vara beroende av knark kan inte vara så kul!! :(
2013-12-31

    ej medlem längre
Bra!..men vi kan fortsätta att sätta spikar i säljarnas egovärld..skövla deras jävla inkomstbord..De begår mord.. för att leva i lyx och flärd
2013-12-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, visst är det tragiskt! Ser det på nära håll.
2013-12-31

  queenia
igenkännande känsla!
Bra uttryck!
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74