Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: PPQ Red: Queenia


Tack för det som varit, önskar frid för det som blir.

 

En bön jag bär, mot nya året.
Ett tack jag lämnar, för gångna året.

För allt det goda, fina, glada,
För allt det onda, dåliga, sorgsna.

För aldrig har lyckan strålat starkare
än då man åter ser ljuset efter mörk vandring.

Jag ber om brännmärke.
Jag ber om eld.
Jag ber om vilja, styrka, hopp och tro.

Jag tackar för elden i mitt bröst.
För styrkan att ta mig till tröst.

Jag tackar för alla människor
som funnits nära, stött och blötts.

Jag tackar för all kärlek, frid och nåd,
och av familjen och vänner, stilla råd.

Tack alla ni som förgyllt mitt år.
Som kantat det med hull och hår.




Fri vers (Fri form) av queenia
Läst 488 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-12-31 02:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
KRAM OCH GOD FORTSÄTTNING ;)
2014-01-01

    ej medlem längre
Tack själv, allt gott till dig - Kram och Gott Nytt År..
2013-12-31

  Tess74
Önskar dig ett fantastiskt nytt år starka kvinna! <3
2013-12-31

  Angel of love
Önskar dig ett gott nytt och vackert år, kram
2013-12-31

  Maria Sundelin VIP
Mycket fint
Gott nytt år
2013-12-31

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Allt gott till dig!
Gott Nytt År 2014.

2013-12-31

    AA VIP
Allt gott till dig....
2013-12-31

  anits VIP
Allt gott till dig!
2013-12-31

  SatansSon VIP
Det blir nog ett bra år även om jag kanske bävar lite.
2013-12-31

  ULJO
Allt gott till dig och frid till det som blir
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia