Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spårvård - liv levs, liv lämnas, liv bjuds. Liv göms aldrig enkelt.. (Utter, Turtle, Skunk, Ant) - female(ing), motherhood, reputation and patience. Formations/Sinnes mångfald och överlevnad.


FrogCleaning; därför dammsugas ej för syns skull

 

stans billigaste 

dammsugare är en sweep

för egot nöjsamt

*

livet bjuds lämnas

och bjuds igen till vänner

tjyvarna tviar

*

städa med skiten 

kvar är som att försöka

gömma synligt ljud

*

som spår ligger kvar 

även efter sopens drag

sinneslivs mångfald

*

där teknik råder 

minnen i fåror gnagt

transmutation; orm

*

'under'mattan flygs

bättre när fransarna är

fria från ballast

*

varför packa med

saker som inte önskas

med på arkens hav

*

when the inc stinks bad

you know it lincs shit from sad

into nose and life

*

(if brake ups do stop focus

it moves the spot of knowing

 

it's how real cleaners are doing it

 

wherever we go we go with proud if

ego don't smell by far lighter sence´s hidings

if you'r not a friend with your ego

you know it smells

 

sells big time around

like sounds for pleassure

 

you can't take tracks away with anything but the cover of the track sence itself

 

if made for eyes like a gift

a worthly doing

like words like a tattoo like a spot moved

 

it leaves a black hole i space when removed

if made for ears it leavs vibrations when silenced

 

black holes move like yellow spots in the eye

focus don't matter

 

focus don't matter

just missing it and shatter in it self

 

(and use a lot of Air)

ego makes it hard to breath with no friendship

of your Self

 

your soul

your tale

 

do you have hard to breath

without knowing

*

trying to sweep it off

makes smell smelling far more

 

that's why dogs untacks

lay tracks

 

(not for hidings

for mating season

 

for mating season)

 

[skunk; reputation

doften i sig

 

antingen lockande eller chockande

bara vänskapen med ens ego

avgör]

 

"hi

there's a cleaning up to do

make friends

 

or make stinking too"

*

ilska doftar skunk

en skunk blir också kär men

endast i vänskunk 

*

som vi sår skördar

andra med lov eller ej

frisådd; skunkvarning

*

 

[det är därför sköldpaddor

har skal

och uttrar knäcker dem

 

just fun eating]

 

*

 

just Ants meeting

on a hill

 

under a tree for thee

who died the dying

 

of Will Trust and Love

 

*

 

som vi städar livet

städar vi själen

 

vem ser då med ögon

 

*

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-31 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri