Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kul barndomsminne inspirerade till denna karusell - full entré för ett varv, när det fanns fler ^^ kul kostar


avhopp; i farten så klart

 

 


att nå upp till endast bittra misslyckanden
som på förväntan lyckats

är det konstigt med konsten att lyckas kan tyckas
och viljans träningsvärk förkroppsligad

 

som stel nacke
aj så nackad

 

ska man tacka då
eller facka omständigheten omkring

som om oskyldigt medhåll i tystnad är giltig fråvaro

 

snacka om självlystnad
snoende på egen karusell kväll efter kväll


gokväll önskar snäll
ovillig att i rampljus leka bäst på karusellhäst
av plast

 

hönor kan konsten att kuta ändå
sa Agda

 

 




Övriga genrer (Satir) av Pot Pourri
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-31 12:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
svårtolkat; omläser och finner nyordet "självlystnad"
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri