Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltsom oftast fastnar jag här och läser och läser...


Till alla fantastiska författare uti vilda verkligheten


Vilken virvelvind av vilda viljor
Fantastiska fantasier formade i frihet
Många målade i molnigt mönster
Ensamhetens elände erkänns
Kärlekens kaos kallar
Värme, vänskap och vitterhet viskar

Jag läser och läser och hinner inte med
Ibland kallar verkligheten på uppmärksamhet
Diska, dammsuga, läsa sagor och lägga barnbarn
för att inte tala om jobbet som kräver sitt

Men

stort tack

för att jag får ta del av era liv och fåglar och känslor och köksbänkar och funderingar och lycka och tankar och elände och öar och filosofier

Vilken rikedom




Prosa (Fabel/Saga) av axveronika
Läst 428 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-01-01 16:08



Bookmark and Share


  L.byström
Alldeles sant! Frihet för folket! kram


2014-01-24

  Lollitta VIP
Många målade i molnigt mönster

____!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-01-11

  träsnidaren
Håller verkligen med!! Underbar sida är detta.
2014-01-07

  anits VIP
Mycket igenkännande.
2014-01-03

  Rise Little One
Igenkännande...
2014-01-03

    Dan Myrbeck
Mycket bra, särskilt polyallitterationerna!
2014-01-03

  Lars Hedlin
Kram ;)
2014-01-02

    ej medlem längre
<3
2014-01-01

    Maria Malm
Igenkänningsbart.
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika