Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott...






Jag vill så gärna önska Gott Nytt År
och hjälpa till att sprida hoppfullhet
till alla människor i allmänhet
med all den altruism som jag förmår.

Fast som ni säkert redan nu förstår
så går jag med min kreativitet
lätt vilse i all pekoralitet
tills endast själva viljan återstår.

Men blott ett enda klick ifrån att tömma
min papperskorg var jag på väg att glömma
att viljan är det bästa som vi har.

Jag vill, så därför ska jag faktiskt våga
att vänligen, med hela min förmåga,
få önska Gott till alla och envar.











Bunden vers (Sonett) av OmE
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-01 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE