Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt



När det gäller livet
kan man inte

va

för petig




Övriga genrer (Aforism) av Anders Nordlander VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-01 20:41



Bookmark and Share


  ULJO
Helt rätt
2014-01-03

  Gisela Nordell
pedant
sant
missar
allt
2014-01-02

  walborg
Medveten omsorg
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP