Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ajatuksia vuoden vaihtuessa .....


Kiitos elämälle


Sydämeni on

kiitosta tulvillaan

Jumala on ollut armollinen

Keskellä Joulu hysteriaa

hän pysäytti minut

Siellä sairaalan psykiatrisella osastolla

toisten hoidettavana

oli aikaa miettiä

mikä tässä elämässä on tärkeintä ?

löysin vastauksen

Hyvät ihmissuhteet terveys

ja luottamus Jumalaan

En uskonut että saan viettää Joulun

kotona rakkaitteni seurassa

Ilon kyyneleet vierivät poskelle

Kun puristin nuorinta lasten lastani

itseäni vasten

Kiitos elämälle ja rakkailleni








Fri vers av maija tuori
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-01 23:24



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Kasvoista ei näe, kirjoitusten läpi ta repliikkien kautta ei näe eikä aavista, mikä ehkä ystävän elämäntilanne on. Mikään ei maailmassa enää minua yllätä. Toivon sinulle terveitä aikoja ja hyvää uutta vuotta 2014!
2014-01-02

  walborg
Totta on joka sana. Kiitoksia!
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori