Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under äppelträdet





Jag dansade runt
Ditt staket
Såg du mig
Jag ramlade

Snubblade lite grann

Sen klättrade jag över
Och föll ner
I din trädgård
Jag ligger under äppelträdet

Väntar på att du ska
Plocka upp mig




Fri vers av Tess74
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-02 00:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes like it a lot!
2014-01-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken fin hängiven text...Gillar!
2014-01-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina längtande bilder har du skapat!
2014-01-02

  justine fox
Åh vad jag gillar alla de här senaste!
2014-01-02

  Carina Bendix
Mycket bra skrivet, skapar bilder.
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74