Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"kul, fint och, om man tänker lite, djupt" cilax 2013-03-18


FÖRSAKELSE

Jag tränade mig
i försakelse
genom att avstå
en bakelse.

Det var inte
svårare än så.
Jag tänkte ta tre -
men tog bara två!




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-02 09:39



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Filur!
2014-01-24

    ADI Nehlin
:-) :-)
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström