Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya versioner med oanade artister (kändisparad) , helt utan den minsta uns av sanning......


Hitparade 2014 !

"LITTLE RED RIDINGHOOD"   (Sjöstedt and The Left Wings);

" EVE OF DESTRUCTION"       (Reinfeldt and his Broken Alliance) ;

"VERY LAST DAY"                  ( Jimmie Åkesson and Hans Järnrörsmän);

"SYMPHATY FOR THE DEVIL"   (Annie Lööv och Centerns Hjärnspöken) ;

"WHEN I KISSED THE TEACHER !"   (Björklund och hans Skolade Råttor ); 

"Ryska nationalsången"             (Carl Bildt och hans Oil-Liners); 

"The Star Sprangled Banner"     ( Stefan Löfvén och hans Send And Pray- Band, SAP-Band);

(the USA National Hymn)

"JESUS CHRIST SUPER STAR"     (Kristdemokratiska  Kapellet);

  "MERCEDES BENZ"                 (Miljöpartiets Antibensinsrörscombo) ;

 

--------

 

 




Övriga genrer (Satir) av Mats Henricson
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-02 13:38



Bookmark and Share


  ULJO
Den satt bra den
2014-01-03

    ej medlem längre
Satir är inte helt lätt att få till- Men du sätter den rejält i denna!
2014-01-02

  aol
så egentligen vem av dom kan man lita på, bra skriftat Mats,
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska