Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön om tid

en av de svaga dagarna
när allt syns utanpå
och ingen lindring finns att få
vad gör jag här
när ska jag gå
när ingen lindring finns att nå
när självföraktet kväver mig
ska du förakta
att inte värna det som är mig givet
att inte glädjas åt det givna livet
att slösa bort min tid på jorden
jag är ödmjuk inför orden
det är naivt och dumt
att ägna sig åt sådant strunt
men jag är ödmjuk inför orden
jag ber om mera tid
på jorden




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-02 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP