Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget

ska jag börja
med det
hur mormor bortfördes
hur min mor skändades på en kyrkogård
hur farmor hamnade i rullstol
hur farfars syster dog
varför min moster aborterade
ett blödarbarn
varför min kvasimorbror störtade
blev hängande i ett träd
och senare utvecklade förkärlek för att
förtrycka sin kvinna

eller ska jag börja med
hur en flicka ska vara
hur en flicka ska sitta
och varför barn skall hålla mun
när vuxna talar

eller kanske hur det kändes
att göra abort utan bedövning
hur ska jag börja

ja det är väl patetiskt ändå
och inget att börja med




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-02 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP