Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skurr (2014)


En måste ju ruska på sig
i detta %/¤¤# blötväder
husse, han satte mig i lina han
fegsnöret, men jä förstår

jä vill ju inte själver
men toan är ju utomhus
så jä får väl springa
lite för syns skull

å lägga en dump
när han inte ser
så vet han inte vad
som gnyr mig in igen..

hehe..

nanananana, hundägare
dom får skylla sig själva..




Fri vers av Järnkatten
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-02 18:07



Bookmark and Share


  Annatula
Ja, vi får skylla oss själva. Känner ingen detta och alla tassavtrycken på mattor osv. mitt i denna blöta ¤#%&!!! som kallas vinter.
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten