Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böjer mig





Jag följer former
Böjer ord
Lättar på foten
För att se
Över kanten
När någon föll
Överbord

Stilla låg havet
Sedan




Fri vers av Tess74
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-02 21:33



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Bra skrivet.
2014-01-03

  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74