Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inside me




Vill du simma in i mig
Vill du känna värmen

Kom närmare
Så ska jag leda dig

Det är mörkt
Men du kan känna
Med händerna
Och tungan

Ler du?
Jag såg det

Du är inne nu

Stannar du
För alltid?

Jag kan hålla dig varm
Med min väta




Fri vers av Tess74
Läst 233 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-02 21:45



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Hett och ömt samtidigt.
2014-01-03

  Lars Hedlin
SENSUELLT ;)
2014-01-03

  Ronny Berk
sinnligt tilltalande ...
2014-01-03

    Svarte Petter
Ja! skitbra.


2014-01-03

    Svarte Petter
så långe du kan lova det samma.
2014-01-03

    Svarte Petter
sluka mig, visst. men vad fan händer sen?
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74