Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens damm

Dammet
Från en sömnlös natt
I mina ögon

Han som bor i tornet
Där Hank Williams
Hostar sig fram

En natt av snö
Kanadensaren matar ved i elden
Och vi sjunger




Prosa (Fabel/Saga) av axveronika
Läst 403 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-01-03 07:10



Bookmark and Share


  anathema VIP
Intressanta och fantasieggande bilder. Fint målat med få ord, förmedlar en spännande känsla av att det döljer sig hela berättelser däri.
2014-02-05

  Linda CH VIP
Härlig, lite mystisk känsla i dikten. Nattens damm; så snyggt uttryckt!
2014-01-11

  träsnidaren
Välskriven och snygg.
Läste den två gånger i rad för att jag gillade den så och fann den givande.
Intressant att tolka.
Anar bakfylla, vänner och musik.

2014-01-07

    ej medlem längre
there´s a tear in my beer
2014-01-07

  Ronny Berk
intressant men svårtolkat, just såsom god poesi ska vara !
2014-01-06

  Ola Rydberg
häftig känsla i denna dikt
2014-01-05

  Andreas Miller
Dammet
Från en sömnlös natt
i mina ögon
- en bild som är så bra att jag kommer att minnas den länge, länge.
2014-01-04

  Robert Halvarsson
Vackert.
2014-01-03

  Lars Hedlin
Mycket fint skriftat!
2014-01-03

    ej medlem längre
Skicklig utöver vacker titel!
2014-01-03

  Stefan Albrektsson
Snyggt och spännande - lite som flimret av bilder mellan vakenhet och sömn. Jag tycker särskilt mycket om mittstrofen - en riktig höjdare både bild- och klangmässigt!
2014-01-03

  reza.hb
vad trevligt skrivet ...:)
2014-01-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina rader...
2014-01-03

    ej medlem längre
bra! titeln, är dessutom bara
så fin!! *
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika