Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembervinter


Tiden går

Men inte vädret

Det har fastnat nånstans i senhösten

Låg, grå himmel som tynger

Dystra träd som spretar med tomma grenar

Kal mark som ligger livlös

Envist regn

Denna vinter är som en enda lång november




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-03 09:30



Bookmark and Share


  erkki
Efter regn så kommer sol
Njut av denna solen
Njut av den i vårfräch kjol
uti plastvilstolen
2014-01-07

  Lars Hedlin
Just så! bra förmedlat!
2014-01-03

  axveronika
Jamen visst. Jag tror de regntunga skyarna fastnade i de spretande träden.
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP