Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dricker du mig?




Är du full
Dricker du mig
Kan du känna
Hur jag berusar dig

Kanske blir du yr
Snurrar lätt på foten
Eller kräks kaskader

Oavsett
Så vet jag
Att jag inte
Lämnar dig

Oberörd




Fri vers av Tess74
Läst 198 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-03 11:03



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Bra!
2014-01-03

  Lars Hedlin
Stark i sinnet
2014-01-03

    ej medlem längre
"kräks kaskader!"
den öm..ändå tveksam liksom
2014-01-03

  axveronika
Och det är ju faktiskt huvudsaken!
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74