Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan ta er!

Idag är en bra dag
att drömma om drömmar
alla de som dröjer sig kvar
alla dem som får mig att vila tryggt
någon annanstans
Idag är en bra dag
att frustrerat riva ned
alla med försiktighet vävda regnbågar
för här önskas ingen morgondag
trivs bäst här i ovädret
Kanske kan fälla några bistra tårar
över det som gick förlorat
det som aldrig kan komma igen
Jag torkar mina ögon
med de vissna löv
som regnar ur mitt röda hår
och tänker på kärlek
i alla dess former
alla lika sanna
alla lika onda
Tänker på förakt
det som jag ibland låter drabba mig själv
med all kraft
med all min styrka
för att få mig på fall
för att tillslut
bli fri
Tänker på er alla som älskar
alla som behöver
alla som kräver mig kvar
Fan ta er
...och fan ta mig
som bryr mig
och som älskar
er med




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-20 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima