Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I takt med musiken




Vill du se mig
När jag vaknar
Mellan dina ben

Vill du känna
Hur jag väcker dig
Med en kyss
Där du vill ha mig

Överallt
På hela din kropp

Jag vill se dig rycka
Under mig
Över mig

Vi ska dansa
Långsamt
I takt
Med musiken

Vi ska dansa
Snabbt
Och plågsamt

Vill du se mig
När jag fingrar dig våt




Fri vers av Tess74
Läst 235 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-03 14:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Där vilar en ton,
kärlek.. och en underbar
strävan..bra!
2014-01-03

  Lars Hedlin
Wow så hett sensuellt ;)
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74