Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig över mig





Händer
På mig
Över mig

Kyssar som leker
I min mun
Som smeker min tunga
Med saliv

Och dränker mig
I havet av kärlek

Det är vad jag drömmer om
Just idag

Saknaden av närhet

Nån som knullar
Min kropp
Svettig

Ja ibland så kommer det
Över mig

Liksom jag vill ha
Dig
Över mig




Fri vers av Tess74
Läst 278 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-03 20:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt
2014-01-04

  Ronny Berk
väl formulerad önskan; sökandet efter närhet och värme, närhetta !
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74