Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honungskyssar och blod




Gapa stort
Jag ska mata dig
Med honungskyssar
Som lenar din hals

Jag kommer krypande
Längs din ryggrad
Känner du mig

Jag ser hur du ryser

Du doftar lakrits
Jag älskar lakrits
Får jag tugga på dig

Bara lite
Så att du blöder
Sen kan jag slicka i mig

Likt en hungrig varg




Fri vers av Tess74
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-03 23:01



Bookmark and Share


  träsnidaren
Sexigt värre!
2014-01-04

  Lars Hedlin
Senuellt och delicat
2014-01-04

  Angel of love
Uppfriskande och lenande:))
Lustfyllt och hungrande.
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74