Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordens undergång!



Jorden håller på att gå under

låååååångsaaaaamt!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Anders Nordlander VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-03 23:10



Bookmark and Share


  ULJO
Ja som det ser ut runt om i världen kan man befara att så är det.
2014-01-03

    ej medlem längre
Ja och regnet hjälper till känns det som, saaakta dränks vi...sanna ord du skrev där:S
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP