Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår-sommar -höst- vinter


Om Vivaldi målat tavlor

Det vita havet
med doft av jord och honung
Vitsippsbacken

Ängens dag - slåttern
Främst bland bröllopsgästerna
Myrkonungen

Nattskärran surrar
älgtramp hörs från mossen
afton stundar

Djärva julrosor
räds varken snö eller is
värmer frusna hjärtan




Bunden vers av Assar
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-04 09:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han borde ha gjort det istället för att komponera den där vidriga musiken.
2014-01-05

  axveronika
Väldigt vackert. Små enkla detaljer som målar upp en liten tavla. Med Vivaldis musik i öronen
2014-01-04

  Rochester
Vintern når inte riktigt upp till övriga. Tror det är ett överraskningsmoment som saknas, en poetiskt enkel friskhet som i de föregående. Här blir det lite kvalmigt.
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Assar