Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska - Älskad

Att älska någon

är lätt för många

Bli älskad

är svårt för den

som inte älskar sig själv.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-04 11:59



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
åter igen, sant.
2014-10-17

  Bibbi VIP
Verkligen sant.
2014-02-07

  walborg
Så är det
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP