Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Särar på mina ben




Stora händer
Trasslar in sig
I mitt rufsiga hår

Jag njuter
När du drar mig bakåt
Hårt

Kysser min nacke
Biter

Jag ryser
Känner hur våt du gör mig

Du viskar i mitt öra
Frågar

Får jag smaka
Och jag särar på mina ben

Väntar




Fri vers av Tess74
Läst 292 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-01-04 14:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wonderful ;)
2014-01-05

  Petter Wingren
Du får exponeringen av pang på det mest intima i balans med ett vackert känsligt språk. Det kunde ha varit plumpt men inte...
2014-01-05

  Ronny Berk
intet är som väntas tider , enligt det väl beprövade visdomsordet
2014-01-04

  Eliza-69
Härligt.. :)
2014-01-04

  M M Mannheim VIP
I min ålder tar det lång tid att komma till dig!
2014-01-04

  Carina Bendix
Låter härligt! ;)
2014-01-04

  Järnkatten
Erotik när den är som bäst :)...
2014-01-04

  Kaptenlöjtnant
hett!
2014-01-04

    Ken Cassel
(¤..¤))

Kramar..
2014-01-04

  träsnidaren
Vilken het text.
Underbar.

Jag styvnar.
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74