Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek !


.....VÅR TID....

En fluga fet som satan satt och solade sig på gatan.....
drömde om kött & fläsk.....från djur som nyss dött !

En fluga fet som satan låg överkörd på gatan......
drömde ej om fläsk och kött.......för det kan man ej när man dött !!




Fri vers av Zwante
Läst 675 gånger
Publicerad 2014-01-04 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zwante
Zwante