Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....bara DU....


...DU....

Du...är anledningen till att jag står kvar...
Du...är meningen med mitt liv...
Du...är mitt syfte...utan DIG står allt stilla...
Du...är min själ...
Du...fyller mig med känslor...
Du...är mitt samvete...
Du...får mig att tänka rätt...
Du...är mitt hjärta...och det är för dig det slår !




Fri vers av Zwante
Läst 196 gånger
Publicerad 2014-01-04 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zwante
Zwante