Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....JAG.....

Innan DU uttalar dig om MIG.....
skall DU nog känna MIG !

Innan DU uttalar dig om mitt livssätt....
så ska DU nog veta något om det !!

Innan DU uttalar dig om mina vänner.....
skall DU nog lära känna dem !!

Innan DU uttalar dig om MITT liv.....
så skall DU nog leva det !!

Innan DU uttalar dig om något överhuvudtaget.....
skall DU nog sopa rent framför din egen dörr !!

SKILLNADEN MELLAN FATTIG & RIK ....ÄR ATT DEN ENE ÄTER NÄR HAN VILL
OCH DEN ANDRE NÄR HAN KAN !!

JAG är kanske inte någons första val , men JAG är ett utmärkt val !!
JAG kanske inte är rik men JAG är värdefull !
Jag låtsas inte vara någon JAG inte är....eftersom JAG är bra på att vara MIG !!

JAG är inte stolt över saker JAG gjort tidigare , JAG kan inte vara perfekt , men det behöver jag inte vara !!

Ta mig som jag är......eller se dig om när jag går iväg !

JAG är stolt över att bara vara MIG !!


Ludde !





Fri vers av Zwante
Läst 202 gånger
Publicerad 2014-01-05 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zwante
Zwante