Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Ludde....

Mig tycktes vattnet bära sitt namn i svag musik,
mig tycktes du är mig nära,
du som är min själ lik......




Fri vers av Zwante
Läst 189 gånger
Publicerad 2014-01-04 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zwante
Zwante