Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Född...

Hej Världen....ett vackert barn är fött.......Låt det av oss bli välbemött !

Ur rök & damm , klev jag fram.......som ett fromt litet lamm !




Fri vers av Zwante
Läst 181 gånger
Publicerad 2014-01-04 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zwante
Zwante