Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad och tvingad av min hand att skriva denna


Ursäkta om jag stör



Kan du störa mig lite
En stund
Kanske komma hit
Och lägga an på min tid

Låta mig sitta nära dig
Kyssa dig
Smaka på din hud
Låta fingrarna rulla in ditt hår
I mig

Kan du störa mig i några timmar
Kanske dagar
Sitta i mitt knä
Skratta åt det jag säger
Och låta mig smaka dig

Jag kan störa dig också
Röra upp lite
Gå ner på knä
Och störa det som finns
Nära Nära ditt innersta

Låter du mig?
Komma så nära

Jag vill

Störa din existens




Fri vers av Tess74
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-04 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert längtande!
2014-01-05

  Lars Hedlin
Mycket bra ;)
2014-01-05

  Petter Wingren
Fint med upprepningen störa, rytmisk, lågmäld, intensiv.
2014-01-05

  Hon kallar sig poet VIP
Att störas lite här och där är bara bra
2014-01-04

  Carina Bendix
Stark text.
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74