Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myror i huvudet




Nu är du där igen
Nuddar vid mig
Med dina ord

Fan jag kapitulerar
Varje gång

Försöker gå rakt
Ramlar visst lite
Men vad gör väl det

Jag tycker om känslan
Älskar att få dig att le
För jag vet att du ler
Nu!

Och stanna gärna en stund
Jag bits inte
Bara om du vill




Fri vers av Tess74
Läst 213 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-04 23:19



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Bra!
2014-01-05

  Lars Hedlin
Bra skrivit med känsla och inlevelse;)
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74