Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trender och känslor


Klädmodet

Fastän iklädd
kejsarens nya kläder
kände han sig
somen nakenhund




Fri vers av Assar
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-05 10:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är väl så man känner sig när man är avslöjad.
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Assar